Beogradski sajam: 28. septembra otvaraju se Grafima i Biroexpo

Beogradski sajam: 28. septembra otvaraju se Grafima i Biroexpo

16/09/2016 Off By

 

Sajam će, pod sloganom “Više boje!”, već po tradiciji ugostiti više od 70 učesnika iz Srbije i desetak zemalja regiona i Evrope, a posetiocima će na raspolaganju biti reprezentativan izbor mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, za obradu papira, štampu i pripremu štampe, obimna paletu sirovina, repromaterijala


pressStevo Batić

POSLE uspešnog prolećnog, jesenji festival izuzetnih manifestacija na Beogradskom sajmu biće otvoren 38. Međunarodnim sajmом grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA.

Od 28. septembra do 1. oktobra 2016. okupiće se vrhunski regionalni profesionalci i predstaviti dostignuća svetske tehnologije u grafičkoj industriji, izdavaštvu i štampanim medijima, na radiju i televiziji, u dizajnu, reklamnoj, muzičkoj i filmskoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima ovih privrednih grana, delatnosti, umetnosti ili veština.

Sajam će, pod sloganom “Više boje!”, već po tradiciji ugostiti više od 70 učesnika iz Srbije i desetak zemalja regiona i Evrope, a posetiocima će na raspolaganju biti reprezentativan izbor mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, za obradu papira, štampu i pripremu štampe, obimna paletu sirovina, repromaterijala. Biće izloženi i finalni proizvodi za različite sektore grafičke industrije, a podrazumevaju se i najkompleksnija softverska i ICT rešenja u raznim oblastima ove industrije, uključujući i štampane i veb-medije.

Simbolični domaćin ovogodišnje Grafime je kompanija CANON, globalna sila u oblasti grafičke industrije i vodeći svetski inovator i izvorište grafičkih rešenja. Ova kompanija će predstaviti svoje potrošačke i profesionalne grafičke proizvode – poslednje generacije fotografske opreme, štampača, skenera, dvogleda, digitalnih i SLR kamera. U sektoru poslovnih rešenja ponudiće svoj “zaštitni znak”, izuzetan izbor rešenja za štampanje i upravljanje dokumentima za mala i srednja preduzeća, velike korporacije i uprave. Neće biti moguće zaobići ni proizvode za različita druga tržišta – medicinsko, optičko, tržište emitovanja, IT…

PORED izuzetno bogatog pratećeg programa, izložbi i stručnih konferencija, tradicionalni “bonus” za posetioce Grafime biće i 24. Međunarodni sajam informatičko-birotehničke opreme BIROEXPO, koji se održava u isto vreme i na istom mestu. Svojom kompatibilnošću, proizvodima i uslugama namenjen je poslovnim ljudima, domaćim i stranim proizvođačima, distributerima i korisnicima najraznovrsnije opreme za potrebe radnih i poslovnih okruženja, opreme i materijala za opremanje i funkcionisanje poslovnih prostora – od kancelarijskog nameštaja i biro mašina i pribora, preko kancelarijskog materijala do poslovne i dekorativne galanterije.

Radno vreme sajmova biće od 10.00 do 18.00 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 250 dinara, za grupne posete 150, a parking 100 dinara na sat.

Poslovni posetioci imaće mogućnost besplatne posete ukoliko se prethodno registruju posredstvom sajta www.sajamgrafima.rs