У ГЛАВНОЈ ПОШТИ МАЛИШАНИ СЕ МАСКИРАЛИ ЗА НОЋ ВЕШТИЦА

У ГЛАВНОЈ ПОШТИ МАЛИШАНИ СЕ МАСКИРАЛИ ЗА НОЋ ВЕШТИЦА

31/10/2022 Off By BERB

Фото: Пошта /Вук Бранковић

 

У Главној пошти у Београду данас је за најмлађе одржана практична креативна радионица сликања на лицу, коју Пошта Србије поклања малишанима поводом Ноћи вештица (Halloween) 31. октобра.

 

Ова радионица један је од занимљивих начина којима Пошта жели да се приближи младим генерацијама, објаснио је Зоран Ђорђевић, в.д. директора Поште Србије.

„Малишани данас могу да се забаве и добију цртеж на лицу – маску за Ноћ вештица, веома популарну међу млађим генерацијама, док се родитељима, бакама и декама пружају поштанско-финансијске услуге. Желели смо да покажемо да Пошта Србије представља спој традиционалног и модерног, и драго ми је да видим да смо изненадили родитеље и
обрадовали децу која су нас посетила у великом броју и да смо заједно уживали у манифестацији”, изјавио је Зоран Ђорђевић.

Децу је за предстојећу Ноћ вештица у јунаке из познатих цртаних филмова маскирао познати београдски професионални шминкер Срђан Kрис (Chris), потврдивши да је сликање на лицу веома популарно међу малишанима.

„Изузетно ми је драго да учествујем у овојакцији Поште Србије, која представља веома важну институцију у нашој земљи. Уживао сам у раду са децом која су била и захтевна, али је посебно задовољство што су им се цртежи-маске изузетно допале”, рекао је Срђан Крис.