Stefanović: Velika je privilegija raditi sa vama

Stefanović: Velika je privilegija raditi sa vama

24/10/2022 Off By BERB

Foto: mod.gov.rs

 

Izjava potpredsednika Vlade i ministra odbrane dr Nebojše Stefanovića:

„Srpski vojnik je nepokolebljiv, neustrašiv, častan i poseban na tako mnogo načina, jer ga u njegovim bitkama vodi njegovo veliko srce. Ono iskreno kuca za našu jedinu otadžbinu i nema teškoće i izazova sa kojim se neće uhvatiti u koštac. Imao sam veliku privilegiju da zajedno radimo u prethodne dve godine i da zajedno služimo našoj Srbiji.

Želim da se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije na saradnji i ostvarenim rezultatima u našoj zajedničkoj borbi za otadžbinu. Naša vojska danas je jedna od vodećih sila u regionu, takva da svojom snagom garantuje miran san našeg naroda i stabilnost naše zemlje. Ponosan sam što ste danas i bolje opremljeni i naoružani, ali posebno ponosan što smo u prethodnom periodu, uz bezrezervnu podršku predsednika Vučića, investirali u povećanje vaših primanja i poboljšanje vašeg životnog standarda.

Uveren da ćete nastaviti sa istim žarom da se borite za očuvanje, opstanak i budućnost naše Srbije, od srca vam želim puno sreće u daljem radu i svako dobro vama i vašim porodicama.“