Banca Intesa и Пошта Србије потписале уговор о сарадњи

Banca Intesa и Пошта Србије потписале уговор о сарадњи

21/06/2022 Off By BERB

Аутор фотографије: Видоје Манојловић

 

Banca Intesa и Post Pro, део Јавног предузећа „Пошта Србије“, потписали су уговор о пословној сарадњи који ће омогућити грађанима, клијентима Поште Србије, финансијску и кредитну подршку кроз производе Banke Intesа, на још бржи и једноставнији начин и уз убрзану процедуру обраде захтева.

У пословницама Поште Србије, као и у удобности својих домова, без одласка у банку, грађани од сада имају прилику да се од стране запослених Поште Србије упознају са понудом готовинских кредита, кредита за рефинансирање и пакета рачуна Banca Intesa. Посебна погодност је што на лицу места могу исказати заинтересованост за неки од производа, што ће се одмах проследити Банци на убрзану обраду.

„Пошта Србије је компанија која убрзано расте и развија се у свим сегментима пословања. Ширење опсега интегрисаних услуга, настављамо у сарадњи са великим партнером какав је Banca Intesа стављајући на располагање и омогућивши најширу доступност квалитетне понуде њихових производа заинтересованима, на брз и једноставан начин. Истовремено, наши запослени имају могућност да укључивањем у овај пројекат остваре значајно увећање редовних месечних прихода”, рекао је Зоран Ђорђевић, в.д. директора Поште Србије.

„Као највећој банци на домаћем тржишту, циљ нам је да будемо близу грађана, да им омогућимо највећи степен доступности наше понуде и ниво комфора у интеракцији са Банком. Уверен сам да ће нам ово јединствено партнерство са Поштом Србије помоћи да још спремније одговоримо на потребе својих клијената, или оних који то тек намеравају да постану, пружајући им могућност да на још лакши начин и под значајно повољнијим условима постану корисници наших производа”, изјавио је Дарко Поповић, председник Извршног одбора Banca Intesa.

У оквиру сарадње Banca Intesa и Поште Србије, грађанима су на располагању кеш кредити и
кредити за рефинансирање уз нижу каматну стопу, рату која се не мења током периода отплате и без
накнаде за обраду кредитног захтева, као и нови Intesa Hit Plus платни рачун који им нуди бројне
погодности укључујући две кредитне картице без плаћања чланарине, додатно здравствено
осигурање, дозвољено прекорачење рачуна по нижој каматној стопи и нову мобилну апликацију без додатне накнаде.