Čestitke ministra odbrane povodom vojnih praznika

Čestitke ministra odbrane povodom vojnih praznika

16/11/2021 Off By BERB

Foto: Vlada Srbije

 

Čestitka ministra odbrane povodom  Dana Kopnene vojske

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je povodom 16. novembra – Dana Kopnene vojske čestitku u kojoj se kaže:

„Svim pripadnicima Kopnene vojske čestitam 16. novembar – Dan vida.

Kao pripadnici najstarijeg i najbrojnijeg vida Vojske Srbije, svojim profesionalizmom i posvećenim radom pokazujete da ste dostojni čuvari slavne vojničke tradicije i da i danas činite jedan od stubova sigurnosti i stabilnosti naše otadžbine.

Vaše jedinice u realizaciji postavljenih zadataka pokazuju izuzetnu spremnost i obučenost, čime dokazujete da Srbiju ima ko da čuva i da se stara da ništa ne ugrozi miran san njenih građana.

Čestitam vam praznik, siguran da ćete uspeti da i ubuduće budete ponos naše vojske i naše Srbije.“

Čestitka ministra odbrane povodom  Dana pešadije

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović uputio je povodom 16. novembra – Dana pešadije čestitku u kojoj se kaže:

“Svim pripadnicima pešadije čestitam 16. novembar – Dan roda.

Baštineći svetlu tradiciju proslavljenih kolubarskih junaka zahvaljujući zalaganju, stručnosti i odgovornosti pripadnika vašeg roda, uspeli ste da izgradite i održite zavidan nivo operativnih sposobnosti i funkcionalno odgovorite nameni, koju pešadija kao najmasovniji rod ima u Vojsci Srbije.

Konstantnim radom na ličnom, tehničkom i profesionalnom usavršavanju, pripadnici roda pešadije daju pravi primer kako se radi na prosperitetu ne samo Kopnene vojske, već i Vojske Srbije u celini.

U želji da i u narednom periodu kvalitetno ispunjavate postavljene zadatke, čestitam vam praznik.”