Интензиван рад српске полиције дао резултате

Интензиван рад српске полиције дао резултате

28/10/2021 Off By BERB

Фото: mup.gov.rs

 

Министар унутрашњих послова Александар Вулин одржао је данас колегијум са начелником Управе криминалистичке полиције Богданом Пушићем и руководиоцима ове управе са којима је разматрао постигнуте резултате и разговарао о плановима њиховог рада у борби против свих видова криминала у наредном периоду.

 

 

На почетку састанка, министар Вулин је посебно истакао и похвалио интензиван рад српске полиције, међу којима су и припадници Управе криминалистичке полиције, који су учествовали у расветљавању околности убиства породице Ђокић у селу Моравац.

 

Министар Вулин посебно је похвалио припаднике Службе за борбу против организованог криминала УKП-а који настављају свој рад на даљем разбијању организованих криминалних група.

 

„Наш даљи рад на разбијању организованих криминалних група и проналаску њихових чланова и помагача се наставља. Свако сазнање биће детаљно проверено и истражено, без обзира до кога води”, поручио је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин.

 

„Овом приликом, похваљујем припаднике криминалистичке полиције, који су у претходних седам дана запленили већу количину марихуане“, поручио је министар полиције Александар Вулин на колегијуму УKП-а.