Uhapšene još dve osobe osumnjičene za ubistvo porodice Đokić

Uhapšene još dve osobe osumnjičene za ubistvo porodice Đokić

23/10/2021 Off By BERB

Foto: Tanjug

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je da su intenzivnim i opsežnim radom pripadnici tog ministarstva u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu uhapsili K. M. (1981) i A.M. (1982) iz sela Moravac koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je tim povodom izjavio da je zahvaljujući upornom, posvećenom i marljivom radu pripadnika policije, uhapšeno troje osumnjičenih koji se dovode u vezu sa ubistvom tročlane porodice iz Aleksinca.

Vulin je čestitao svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, pripadnicima Uprave kriminalističke policije, pripadnicima Policijske Uprave za grad Niš, pripadnicima Policijske uprave za grad Beograd, koji su učestvovali u rasvetljavanju okolnosti ubistva porodice Đokić.

Nažalost, ubistva se događaju, ali ni jedno ubistvo ne može da ostane nerešeno i nerasvetljeno. Svako ubistvo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova će razrešiti, a ubice privesti pravdi, poručio je Vulin.

Osumnjičeni su  privedeni i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu određeno im je zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnovane sumnje da su učestvovali u izvršenju krivičnog dela teško ubistvo, navodi se u saopštenju.