Nagrađeni najbolji studenti KPU i polaznici COPO

Nagrađeni najbolji studenti KPU i polaznici COPO

16/10/2021 Off By BERB

Izvor/Foto: srbija.gov.rs

 

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je danas ceremoniji uručenja novčanih nagrada najboljim polaznicima Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO) i najuspešnijim  studentima Kriminalističko-policijskog univerziteta (KPU).

 

Vulin je studentima KPU i polaznicima COPO poručio da su izabrali častan posao, pun odricanja, gde će ispred sebe uvek morati da stave druge, a ispred svojih najmilijih svoju zemlju i profesiju.

Nekada vaša vrlina i vrednost neće biti prepoznate i nagrađene, ali vama to neće biti važno. Služiti Srbiji, narodu i idealu pravde je nagrada sama po sebi, poručio je ministar.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, policija i država Srbija će učiniti sve da vam bude bolje i lakše, ali kako će vas poštovati, zavisi samo od svakog od vas, rekao je on.

Ministar je posebnu zahvalnost izrazio Privrednom društvu „Signal MG“ i „Globos osiguranju“ koji su prepoznali i nagradili talente, trud i rad studenata KPU i polaznika COPO.

Dvadeset polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku i 20 studenata Kriminalističko-policijskog univerziteta danas je dobilo poklon vaučere, koje su za njih obezbedili Privredno društvo „Signal MG“  i „Globos osiguranje“.