„Галерија аутомобила Србије“ у Галерији

„Галерија аутомобила Србије“ у Галерији

23/09/2021 Off By BERB

Пише: Ивана Рајковић/Фото: Оливер Бунић

 

У јединственом амбијенту Галерије, највећег шопинг центра у региону, отворена је манифестација „Галерија аутомобила Србије“, која ће трајати до 30. септембра, а улаз је бесплатан.

 

 

 

На овом ексклузивном догађају посетиоци могу да погледају најновије моделе најпознатијих произвођача аутомобила, као и најлуксузније четвороточкаше доступне на тржишту. Све пасиониране љубитеље аутомобила обрадоваће вест да ће на овој манифестацији бити приказан модел који до сада није виђен у Србији – у питању је бренд Cupra, који ће на нашем тржишту дебитовати са Formentor моделом.

На догађају ће бити приказано чак 42 возила међу којима ће се наћи аутомобили брендова Mercedes, BMW, FORD, Toyota, Peugeot, Opel, Volvo, KIA, Seat, Cupra, FIAT, JEEP, Alfa Romeo и многих других. Међу изложеним моделима, почасно место имаће Toyota Yaris, модел који је европски стручни жири прогласио аутомобилом године.

Посетиоци ће, поред разгледања, имати прилику да снагу изложених аутомобила испробају на лицу места у тест вожњи. Поред тога, продавци су поводом овог јединственог догађаја припремили и специјалне понуде.

„Галерија аутомобила Србије“ биће отворена до четвртка 30. септембра од 10 до 22 сата, а улаз на манифестацију је слободан.