MEĐU UBIJENIH U KUMANOVU BILA JE I ČETVORKA IZ BAZE BONDSTIL

MEĐU UBIJENIH U KUMANOVU BILA JE I ČETVORKA IZ BAZE BONDSTIL

19/05/2015 Off By

Klan Kosova

nedelkovski

Milenko Nedelkovski

MILENKO Nedelkovski je jedan od najpoznatijih novinara u Makedoniji. U publikaciji koju je objavio na njegov veb sajt 15. maja, sebi je postavio pitanje “Da li će Makedonija prebroditi destabilizaciju koju su izazvali stranci?”
“Šest jahača apokalipse, takozvani ‘zapadni ambasadori’ nisu čekali ni dan da zapale vatru makodonskim herojima. Oni su pohrlili da se sastanu sa predsednikom Ivanovim i premijerom Gruevskim, da ih ucene, da instistiraju, da traže, da narede!”. Napisao je Nedelkovski, a prenosi portal “Klan Kosova”.

“Glavni zahtevi su im predočeni kao baklava. Znate, uobičajene stvari kao što su reforma pravosuđa, zaštita informera (doušnika), (pretpostavljam istu zaštitu koju je SAD osigurao Manningui Snovden), politički dijalog i slično opterećujuće smeće. Ali glavni uslov je bio da sud javno ne otkrije ime britanskog ambasadora u organizaciji državnog udara “, kaže Nedelkovski dodaje:” Takođe je bilo važno da se sakriju imena 4 Amerikanca i Britanca teroristi ubijenih u Kumanovu “. Prema njegovim rečima, ova četvorka je stigla iz američke baze na Kosovu, Bondstil, prenosi “Klan Kosova”.
“Džes Bailei, američki ambasador, poznat makedonskim medijima po nadimku Jess Himmler Bailei, je takođe uključen u državni udar koji su pokušali organizovati u Turskoj, gde je ubijeno mnogo civila na protestima. Tamo je čak državni udar počeo izmišljenom aferom prisluškivanja”, kaže Nedelkovski.<


REGION

Leader of the Albanian opposition Socialist Party Edi Rama speaks during a news conference in Tirana July 4, 2009. Albania's ruling Democratic Party and the small Socialist Integration Movement (SIM) will start negotiations on forming a coalition government, SIM leader Ilir Meta said on Saturday. With less than one percent of the votes in Sunday's parliamentary elections yet to be counted, the Democratic Party has won 70 seats in the 140-member parliament while the SIM has four. The main opposition Socialist Party has 66 seats.  REUTERS/Arben Celi (ALBANIA POLITICS ELECTIONS HEADSHOT)

RAMA ODLOŽIO POSETU MAKEDONIJI

RAMA JE TREBAO DA BUDE PROMOVISAN U POČASNOG DOKTORA NA SVEČANOSTI NA UNIVERZITETU U TETOVU, GRADU NA ZAPADU

B4E86CBA1EDDAA46B5569D7EAF79FEC7MAKEDONIJA: U KUMANOVU I DALJE SE PUCA

MAKEDONSKA VLADA DONELA JE NA VANREDNOJ SEDNICI U NEDELJU RANO UJUTRU ODLUKU DA ĆE DANAŠNJI DAN I PONEDJELJAK

kumanovo-begaatSAOPŠTENJE MSP: NE PREPORUČUJE SE PUTOVANJE U MAKEDONIJI

SRPSKI DRŽAVLJANI, KOJI NAMERAVAJU DA SE VRAĆAJU IZ GRČKE POTREBNO JE DA KORISTE ALTERNTIVNE PRAVCE PREKO BUGARSKE, IAKO

 

 

stefanovicMINISTAR STEFANOVIĆ POSETIO BAZU ŽANDARMERIJE U RISTOVCU

  „U KOPNENU ZONU BEZBEDNOSTI I GRANIČNO PODRUČJE PREMA MAKEDONIJI UPUTILI SMO POJAČANE JEDINICE ŽANDARMERIJE I PROTIVTERORISTIČKE JEDINICE.