Звездине звезде на окупу 30 година након освајања титуле првака Европе

Звездине звезде на окупу 30 година након освајања титуле првака Европе

27/05/2021 Off By BERB

Галерија и Фудбалски клуб Црвена Звезда у суботу 29. маја обележиће 30 година од освајања европског трона и на тренутак вратити време у златну 1991. годину, уз велико изненађење за верне навијаче и љубитеље фудбала. Наиме, Звездине звезде, односно победнички тим из Барија, окупиће се у суботу да заједно са посетиоцима погледају чувену финалну утакмицу против Олимпика из Марсеја и још једном прославе титулу европског шампиона.

 

Галерија, једно место свих дешавања, и Фудбалски клуб Црвена Звезда позивају верне навијаче и љубитеље фудбала да се заједно још једном присете и прославе највећи тријумф црвено-белих, али и искористе јединствену прилику да утакмицу гледају управо са тимом који је ту победу и однео. Финална утакмица биће приказана у Галерији, у суботу 29.  маја, на тргу испод Kуполе (улаз 1) од 17 часова. Током протеклих седам дана, посетиоци су имали прилику да гледају утакмице које су претходиле великом тријумфу.

Генерација која је наступала за Црвену звезду 1991. године остварила је невероватан успех, о чему сведочи и чињеница да су сви играчи који су учествовали у освајању Европе проглашени за шесту Звездину звезду.