Нова димензија филма у Galeriji Belgrade

Нова димензија филма у Galeriji Belgrade

30/03/2021 Off By BERB

Пише: Ранка Чичак

 

Cineplexx доноси револуционарну IMAX® технологију на домаће тржиште.

 

 

 

 

 

 

Прва филмска пројекција пред београдском публиком одржана је крајем 19. века у биоскопу „Златни крст“. Кинематографија је од тада прешла дуг и узбудљив пут, а кулминација филмске технологије очекује посетиоце најсавременијег Cineplexx биоскопа у Galeriji Belgrade, уводећи их у IMAX® свет!

 

IMAX® је најнапреднија биоскопска технологија која подразумева патентирани ласерски пројектор нове генерације и посебно израђен звучни систем. Импресивне техничке карактеристике овог система, међутим, остају у другом плану оног тренутка када на платну величине два тениска терена крену прве сцене блокбастера. Слика је кристално чиста и савршено оштра, спектар боја је већи него икад до сада, а моћан звук који се равномерно шири кроз салу завешће вас тако да помислите да сте и сами део узбудљивих сцена. Изражени контраст доприноси живописности и дубини кадрова, а сваки звучни ефекат доведен је до савршенства. Магија IMAX® технологије додатно је наглашена стадионским распоредом седишта, код којег свако место омогућава идеалан угао гледања. Сви филмови које ће публика моћи да гледа у IMAX® сали Cineplexx Galerije Belgrade прилагођени су новом систему.

 

Баш као што Galerija Belgrade доноси нову димензију шопинга и забаве, тако се и обично филмско вече у Cineplexx Galerija Belgrade претвара у провод за памћење и догађај који се препричава. Иако ћете из сале изаћи опчињени, не заборавите да скенирате рачун за купљену биоскопску карту кроз јединствену Galerija Belgrade апликацију. Бодове сакупљене на овај начин можете да замените за ваучер за куповину у највећем овдашњем тржном центру. После спектакуларног IMAX® искуства, врло је вероватно да ћете ваучер искористити баш за нову, револуционарну биоскопску авантуру у Cineplexx Galerija Belgrade.