СНС никад неће имати коалицију са бахатошћу, личним интересима и корупцијом

СНС никад неће имати коалицију са бахатошћу, личним интересима и корупцијом

18/11/2020 Off By BERB

Потпредседница Владе Србије и министарка рударства и енергетике, проф. др Зорана Михајловић, рекла је данас да мора да дође до промена у начину пословања “Србијагаса“ и повезаних предузећа, јер гасни сектор може да буде најразвијенији део енергетике, а не фирме којима је стално потребна помоћ државе.

“Министарство је ту да буде подршка, али било која врста бахатости и личних интереса не долази у обзир и то нећу да дозволим. Верујем да је медијима много занимљивије кад се неки састанак не одржи него кад се одржи, али за мене је много важније да направим резултат у овом ресору, јер је то резултат за Србију“, рекла је Михајловићева гостујући на ТВ Хепи.

Она је додала да, ако се неки појединци труде да одређена предузећа буду потпуно затворена према ресорном министарству, да не достављају извештаје, да не одговарају на позиве и дописе, онда то говори да имају нешто да сакрију.

„Недопустиво је да директори гасних предузећа посредно шаљу поруке да им директор „Србијагаса“ забрањује да дођу на састанак“, наводи Михајловићева.

“СНС има коалицију са СПС-ом, али нема коалицију са бахатошћу, личним интересима и корупцијом, како у нашим, тако и у неким другим редовима“, нагласила је Михајловићева.

 

Фото: Влада Србије