Вулин честитао Дан примирја свим грађанима

Вулин честитао Дан примирја свим грађанима

11/11/2020 Off By BERB

Министар унутрашњих послова Александар Вулин честитао је данас свим грађанима Републике Србије Дан примирја у Првом светском рату поручивши да су нам преци  оставили обавезу да бринемо да Србија буде сигурна и слободна.

„Свим грађанима Србије желим да честитам дан победе у Првом светском рату. Наши преци су извојевали велику победу, задивили су свет, а нама су оставили обавезу да бринемо да Србија буде сигурна, слободна и да одлучује сама о себи“, истакао је министар Вулин.

Министар је обишао полицијске службенике Полицијске станице Вождовац и патроле саобраћајне полиције и полиције опште надлежности који и данас, на дан празника раде и брину да грађани буду безбедни.

Према његовим речима, о безбедности и сигурности Србије брину припадници Министарства унутрашњих послова за које нема празника и за које не постоји дан  када не раде.

„Сви грађани Србије могу да се осећају добро, јер знају да о њима брину припадници Министарства унутрашњих послова. Хоћу да се захвалим свим припадницима МУП који данас раде, али и свима онима који раде свих 365 дана у години“, истакао је Вулин.

Вођа патроле Полицијске станице Стари град Младен Пајић истакао је да за полицију не постоји празник и да је она у служби грађана 24 сата дневно.

„Без обзира што је данас државни празник ми своје послове и задатке обављамо савесно и одговорно“, поручио је Пајић.