Радикали траже забрану „Мирдита”

Радикали траже забрану „Мирдита”

22/10/2020 Off By BERB

Нажалост, на путу ка Европској унији којим нас већ 20 година воде, Србија и српски народ све чешће трпе понижења и то не у некој држави Европске уније, већ у Србији.

Постало је неподношљиво то што неки Срби по рођењу, без икаквих санкција, у сред Београда промовишу антисрпске активности.

Надлежни државни органи се праве и слепи и глуви и нико не реагује на догађаје који промовишу измишљени геноцид у Сребреници, лажну шиптарску државу на Косову и Метохији, Србе као злочиначки и геноцидни народ, Србе као кривце за крвави распад бивше Југославије, буквално гажење заставе Србије и све то у сред Београда и добрим делом преко невладиних организација финансирано из државног буџета.

Невероватно је да међу Србима има толико олоша и шљама који учествује у овим антисрпским догађајима. Милан Марић, Иван Јевтовић, Борис Миливојевић, Мирјана Карановић, Бранислав Трифуновић и сличне умишљене глумачке величине отворено подржавају антисрпску политику и никоме не пада на памет да им затвори врата у српским позориштима и филмовима.

Последњи у низу непријатељских акција је такозвани фестивал „Мирдита”, фестивал који промовише наводну косовску културу и на тај начин признаје лажну државу Косово.

Ниједна озбиљна држава у свету не би дозволила такву антидржавну пропаганду, а поготово не би финансирала организаторе таквих догађаја. Ниједна озбиљна држава, али Србија то дозвољава, макар и прећутно, дозвољава.

У циљу заштите српских националних интереса ми српски радикали смо тражили да се кривично казни свако ко јавно каже да се у Сребреници десио геноцид, тражили смо и укидање финансирања невладиних организација које раде на штету српског народа, а у интересу страних обавештајних служби и влада. Напредњачка већина у Скупштини није прихватила предлоге српских радикала, јер је њима ваљда Србија у Европској унији важнија од српских националних државних интереса.

У лудим издајничким главама могу да се роде различите идеје, али обавеза државе је да чува Устав и да штити народ од таквих идеја.

Мала Милица Ракић испред чијег споменика стојимо, као и остала невино страдала деца у злочиначкој НАТО агресији,жртве су пријатеља и оснивача „Мирдите” и зато баш одавде позивамо надлежне органе да не дозволе овакву срамоту у Београду.