TV PINK: Svađa političara Jovanoviće i pevačice Cece!

TV PINK: Svađa političara Jovanoviće i pevačice Cece!

11/05/2020 Off By BERB

Udovica Želja Ražnatovića Arkana, pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je gostovala u emisiji TV Pink”Hit tvit”. Tu su bili i Darija -Kisić Tepavčević, Željko Mitrović i Čedomirom Jovanović.

Pevačica se tokom ovog gostovanja posvađala sa liderom LDP-a oko hapšenja u okviru akcije “Sablja”.

„Ja sam češće bila u samoizolaciji, zato što mi je to jako prijalo. Moram da se našalim na svoj račun, mene su prethodne vlasti malo istrenirale, kao da su znali da će doći korona, pa su me zatvarali u `Sablji` na četiri meseca samoizolacije, onda nanogica osam meseci, takođe jedan oblik samoizolacije, tako da za mene je ovo došlo kao ništa“, rekla je ona, a zatim ušla u raspravu sa Čedomirom Jovanovićem.

„Nismo se poznavali, jedino što nas je spajalo jeste javni život, a razlika je što je on mene hapsio, a ja njega nisam. Ja sam 17 godina čekala na ovaj trenutak, zato sam i došla u emisiju, da nešto kažem. Došli ste sa 150 policajaca u moju kuću, gde sam živela sa decom. Muškarci su pokazali mišiće, a sve je moglo jednim pozivom da se završi. Sve kriminalce ste puštali iz zatvora, a mene ste ostavili. Da li je to fer“, pitala je Ceca Čedomira.

Čedomir Jovanović je odgovorio da ni on nije želio da doživi tu situaciju.

„Ne da Vas hapsim, već da nosim Zoranov kovčeg“, kazao je Čedomir Jovanović.

„A ja sam znala za planove za ubistvo premijera. Odgovorite mi zbog čega sam hapšena“, upitala je Ceca!?

Na Jovanovićevu opasku da “gospođa Ražnatović zna ko je on i da li bi trebalo da ga se plaši”, odgovorila je da se ne plaši nikoga.♦