Zdravko Ponoš: Odgovor Vulina na tekst koji nije objavljen “potpuno nevešt i traljav”

Zdravko Ponoš: Odgovor Vulina na tekst koji nije objavljen “potpuno nevešt i traljav”

20/02/2020 Off By BERB

 


“Ono što je potpuno očigledno je da je ministar odbrane zloupotrebio neke službe da bi došao u posed prepiske između autora teksta i Nedeljnika”, precizirao je Ponoš


Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je da je “potpuno očigledno” da je ministar odbrane Aleksandar Vulin “zloupotrebio neke službe da bi došao u posed prepiske između autora teksta i Nedeljnika, koja nije objavljena”.

U intervju za agenciju FoNet koji prenosi N1, on je ukazao da je to nedopustivo i da se ne dešava u uređenim društvima i ocenio da je odgovor Vulina na tekst koji nije objavljen “potpuno nevešt i traljav”.

“Ono što je potpuno očigledno je da je ministar odbrane zloupotrebio neke službe da bi došao u posed prepiske između autora teksta i Nedeljnika”, precizirao je Ponoš.

On misli da to sasvim jasno zaslužuje odgovornost, ne samo ministra odbrane, “nego i službi koje on kontroliše, a ne bi trebalo da kontroliše”.

“U ovom slučaju bojim se da su tu upleteni prsti VBA”, rekao je Ponoš i dodao da ga to “nikako ne čudi, s obzirom na to da je VBA daleko od onoga što bi trebalo da bude ili što je nekada bila”.♦