Boško Obradovć tvrdi: Vučić i Đukanović grade Beograd na vodi – ne Arapi!

Boško Obradovć tvrdi: Vučić i Đukanović grade Beograd na vodi – ne Arapi!

23/01/2020 Off By BERB

 


Vučić je spasio Mila pada sa vlasti na izborima 2016 godine, kada je podržao Milovu, odnosno Bebinu izbornu aferu o državnom udaru u Crnoj Gori na dan izbora


Predsednik Dveri, Boško Obradović na konferenciji za novinare u holu Skupštine Srbije, iznenadio je novinare tvrdnjom da iza gradnje Beograda na vodi ne stoje Arapi, kako je opozicija do sada tvrdila, već lično Milo Đukanović i Aleksandar Vučić.

Nazvao ih je braćom blizancima koje zajedno, kako je rekao, savetuje Beba Popović. Niko od novinara nije pitao kako jedan bivši kelner može da savetuje visokoobrazovane intelektualce. Čak ni novinar TV PINK nije svojim pi tanjima pokušao da brani Vučia od optužbi Obradovića. Obradović kaže da je strategija Vučića da zataška slučaj “Jovanjica”.On Mila procenjuje kao ličnost kojoj se Vučić divi:

– Đukanović je ipak šmeker i veći mafijaš od svog brata Vučića.On se apsolutno nikada ne pojavljuje u javnosti. Obojici je najvažnije pitanje kako sprečiti ovu istinu o pljački da dopre do prosečnog birača SNS. Zato je Aleksandar Martinović nasrnuo na Ivana Kostića i mene. Znamo da članovi SNS ne vole Đukanovića i podržavaju srpski narod i srpsku crkvu u Crnoj Gori. Šta će biti kada doznaju da sve ovo vreme, već osam godina Vučić podržava Mila Đukanovića. On je spasio Mila pada sa vlasti na izborima 2016 godine, kada je podržao Milovu, odnosno Bebinu izbornu aferu o državnom udaru u Crnoj Gori na dan izbora. Skrenula se pažnja na opasnost i Milo je ostao na vlasti. U tu aferu niko ne bi verovao, da je nije podržao Aleksandar Vučić. Protiv Đukanovića Vučuić ne sme da izgovori ni jednu jedinu reč, jer se plaši da ovaj ne kaže sve što zna o njemu. Ono što Milo zna, može da košta Aleksandra poitičke karijere. Zato nikada od Vučića nećete čuti ni reč protiv Djukanovića. Ali, svaka se tajna dozna pre ili kasnije. Mi danas pokrećemo veliku akciju otkrivanja tajni o vezi Đukanovića i Vučića. Ovo je samo početak…

Na kraju Konferencije za novinare poslanici iz opozicije pokazali su novinarima fotografiju broda koji je vlasnik “Jovanice” Predrag Koluvija poklonio BIa – i, navodno po naređenju Vučića.

Zaključili su da će sada Vučić, sa svojim gostima, ploviti Dunavom.♦