Humanitarna organizacija 28. Jun traži nove članove!

Humanitarna organizacija 28. Jun traži nove članove!

03/06/2019 Off By BERB

Snežana Dimitrijević (28 Jun)

Humanitarna organizacija 28. Jun je jedina na Zapadnom Balkanu sa konsultativnim statusom pri Ujedinjenim nacijama i trenutno traži nove članove za različite funkcije kako bi se proširila.

“Naš idealan kandidat je neko ko ima ličnu želju za pomaganjem društva na lokalnom i globalnom nivou kao i želju da koristi svoje sposobnosti u pomaganju drugima. Kako bi mogli da efikasno organizujemo internacionalne projekte potrebni su nam ljudi koji su spremni da rade u timu i da konstantno rade na sopstvenom napretku. Ponosni smo time što su svi članovi 28. Juna koji su tu bili od početka 2012. godine i dalje deo naše organizacije. Ova lojalnost je retka u neprofitnom sektoru i to pridajemo porodičnoj atmosferi koju gajimo unutar organizacije kao i uloženoj posvećenosti prema našim članovima.

Našim volonterima pružamo šansu da svojim radom budu deo stvarnih promena, ličnog usavršavanja, dobijanja priznanja i mogućnost za širenjem kontakata. Naše preporuke pomogle su stotinama članova sa upisima na fakultete i pri zaposlenju.

Delegacije 28. Juna imale su prilike da upoznaju najviše svetske zvaničnike, lidere država, generalne sekretare UNa, članove kongresa, ambasadore, profesionalne sportiste i biznis lidere. Za sve visoke članove putovanja i smeštaj su pokriveni, kao i ekskluzivni pristup mnogim događajima.

Ako delite našu misiju da budemo uključeni u humanitarne, socijalne i filantropske projekte koji pomažu siromašnim zajednicama pridružite nam se na www.28jun.org/volunteers ili pošaljite mejl na [email protected].♦