MORBIDNO: Zbog podrške Pupovcu smrtovnica treneru Ćiri Blaževiću!

MORBIDNO: Zbog podrške Pupovcu smrtovnica treneru Ćiri Blaževiću!

18/05/2019 Off By BERB

Društvenim mrežama širi se lažna smrtovnica trenera Ćire Blaževića. Neko je izradio nakon što je pre dva dana objavljeno da je Ćiro snimio spot za Milorada Pupovca i njegov SDSS.

 

“Svim prijateljima, rođacima i poznanicima javljamo da nas je 15. maja 2019. godine kada je zauvijek napustio naš trener svih trenera”, stoji u morbidnoj poruci.

Da je upravo Ćirina podrška Pupovcu nekoga motivisala da mu izradi lažnu smrtovnicu svedoči to što je kao datum smrti stavljen upravo 15. maja, kada je objavljeno da se Ćiro uključio u kampanju SDSS-a , prenosi zagrebački mortal Index.

U lažnoj smrtovnici najavljen je čak i sprovod Ćiri, i to Danas (18. maja) u 16 sati na zagrebačkom Mirogoju, a kao tugujući su navedeni “Milorad Pupovac s članstvom SDSS-a, Andrej Plenković (Anemični), Gordan Jandroković (Njonjo) itd.”.

-Zahvalan sam mu, ko god je napisao. Ja sam živ, a on napravio smrtovnicu i ja čitam tu smrtovnicu. Nema puno ljudi tu privilegiju. Napiši da sam mu zahvalan”, rekao je kroz smijeh Ćiro(Agencije).♦