SNS optužila Đilasa, Jeremića i Obradovića: – “Oni su demolirali automobil poslanika Filipovića”

SNS optužila Đilasa, Jeremića i Obradovića: – “Oni su demolirali automobil poslanika Filipovića”

30/01/2019 Off By BERB

 

Na današnjoj vanrednoj konferenciji za novinare ekupa poslanika SNS optužila je Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića za demoliranje porodičnog automobila njihovog poslanika Srbislava Filipovića.

 

Tom prilikom nisu zaboravljenje i optužbe za pozive na linč žena koje se bave politikom i novinarstvom, a ne pripadaju opoziciji. Filipović je doneo slike svog izlupanog automobila, a i fotokopije pretnji koje ovih dana dobija na tviteru. Nepoznati građani mu prete da će ga ubiti i da je, kažu to uvreda za celo društvo što takvci kao on još postoje. Poručuju mu da će ga zgaziti kao zadnju cigaretu, zatim da uzme marker pa prošeta centrom Beograda i obeleži banderu na kojoj bi želeo da visi jer posle neće biti dovoljno bandera za celu ekipu sadašnje vlasti.
Novinarka N1 pitala je da li postoje bilo kakvi dokazi o tome ko je izlupao kola, ali je dobilla odgovor da će se sve ispitati ali da je krivac sigurno opozicija. Na pitanje da li opoziciju optužuju na osnovu pisanja na društvenimm mrežama poslanici SNS nisu odgovorili ali tvrde da su ĐIlas, Jeremić i Obradović napravili takvu društvnu atmosferu, da je ona izazvala nasilje(R.Č).