BRANITELJ MORALA: Simo Spasić bi opoziciju nabio na kolac!

BRANITELJ MORALA: Simo Spasić bi opoziciju nabio na kolac!

25/09/2018 Off By BERB

 

Na redovnim protestima Građanskog bloka 381 i Pokreta slobodnih građana, čiji je predvodnik i predsednik Saša Janković, koji se održavaju u Pionirskom parku nedaleko od zgrade Predsedništva Srbije, pojavljuje se i izvesni Simo Spasić.. Poznat je po izlaganju fotografija nestalih Srba na KiM i po nasilju nad svojom suprugom zbog kojeg je odležao četvorogodišnju kaznu zatvora.

Sima ovako brani Vučića od neistomišljenika: “Vas treba na kolac, da vam uđe u dupe, da izađe na usta”
Simino branjenje Vučića i reagovanje na “antisrpski film” koji nije ni video zabeležen na Twitteru.
Tako reditelj Srdjan Dragojevic@srdjandrago · 23. septembra napisao:

“Meni je Sima Spasic legitiman filmski kriticar koliko i kriticarka poznatog lista koja vec dve decenije ima tarifu od 300 eura za pozitivnu kritiku. Iz necega ovakvog, licemerne tisine i zabijanja glave u pesak se i izrodi – Sima Spasic, filmski kriticar. Aferim.

altSaša Janković ✔@Kihot_ex_of

Pošt. Srđane,nije počelo sa filmom.Valjda će ljudi svih struka brže uviđati da ne treba da čekaju da dođe do njih da bi ustali protiv zla. Svih se tiče, bili danas na “kolcu” ili ne.Osoba sa klipa nije tema,već onaj ko ga je stavio između sebe i građana i ono što im je utabalo put. pic.twitter.com/ogIoFuoHFF

Simo Spasić, predsednik Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu, uzvikuje:

“Vas treba na kolac, vas treba na kolac, da vam uđe u dupe, da vam izađe na usta! Vi ste zlo Srbije!”.

Pokret slobodnih građana, predvođen liderom Sašom Jankovićem, nedavno se okupio na Andrićevom vencu ispred predsedništva Srbije kako bi postavili pitanja Aleksandru Vučiću. Jedno od pitanja bilo je i ko je ubio Olivera Ivanovića. Tu se našao i Simo Spasić, koji im je uputio gore pomenute, ali i videom zabilježene uvrede.

Simo Spasić 2009. godine osumnjičen je i uhapšen za silovanje bivše supruge.
Spasićeva bivša supruga je te 2009. godine u krivičnoj prijavi navela da je Spasić te kobne večeri došao u njen stan oko 21 čas da bi je ubedio da povuče sve krivične prijave protiv njega i da se ponovo venčaju, i da ju je u toku večeri prinudio na seksualni odnos.

Tek kada je pristala da se ponovo uda za njega, a on ujutro izašao da kupi doručak, žena je uspjela da pobjegne kroz komšijska dvorišta i otrči do ambulante odakle je pozvala taksi i otišla pravo u policiju.
To je Sima, čivar morala, redovni gost Hepy televizije i zvezde žute štampe (Redakcija).♦