Sutra: Kosovska policija u “vrućoj akciji” na Severu Kosova!?

Sutra: Kosovska policija u “vrućoj akciji” na Severu Kosova!?

03/08/2018 Off By BERB
Sutra: Kosovska policija u "vrućoj akciji" na Severu Kosova!?
Kosovski portal Veriu.info objavio je da će policija Kosova izvesti “rizičnu akciju” na Severu u subotu i da bi zato mogli da budu “organizovani neredi”.

 

Zbog ove akcije “paralelne i srpske kriminalne strukture mogu organizovati nerede na sjeveru”, navodi Veriu.info. Portal navodi da će ova akcija biti organizovana da bi ugrozila interese, kao navodi Veriu.info šefa podzemlja na severu, Milana Radojičića, koji je nedavno izabran za potpredsednika Srpske liste.
Prošle nedelje Hašim Tači govoreći o ubistvu Olivera Ivanovića, rekao da će prilikom otkrivanja istine o ovom ubistvu, “glavobolju” imati i Beograd, ali i Priština. Milan Radojičić je osoba koja se pominje kao organizator Olivera Ivanovića.
U leto 2011. godine, policija Kosova pokrenula je akciju na severu. Tada je ubijen policajac Enver Zimberija a njegov ubica nikada nije otkriven. Opozicija je za ovu akciju u više navrata direktno optuživala predsednika Tačija, rekavši da je akcija sporvedena da bi se izazvali nemiri na severu kako bi razgovori u Briselu sa Srbijom dobili legitimitet.
Posljednjih nekoliko nedelja Tači je otvorio temu o podeli Kosova, sa obrazloženjem da će navodno Preševska doline biti u mogućnosti da se pripoji Kosovu i konačno doći do priznanja Kosova od strane Srbije.

POSLEDNJA VAEST: Kosovska policija demantovala je pisanje o  bilo kakvoj akciji na severu.♦