U DVE ODVOJENE AKCIJE ZAPLENJEN0 25 KILOGRAMA MARIHUANE

11/12/2014 Off By

KRIMI ⇒Efikasnim operativnim radom zrenjaninske kriminalističke policije, juče u popodnevnim satima, pronađeno je oko 15 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, upakovane u 30 najlonskih kesa


droga1112

Biro za saradnju s medijima MUP-a
 

NASTAVLJAJUĆI aktivnosti na suzbijanju šverca narkotika, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su u dve odvojene akcije zaplenili 23,5 kilograma biljne materije nalik na marihuanu.
Efikasnim operativnim radom zrenjaninske kriminalističke policije, juče u popodnevnim satima, pronađeno je oko 15 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, upakovane u 30 najlonskih kesa.
Droga je pronađena u stanu i prostorijama koje koristi G. J. (1977) iz Zrenjanina, za koga se sumnja da je tokom ove godine neovlašćeno proizvodio i prodavao marihuanu.
Još jedan lanac trgovine narkoticima presekla je kraljevačka policija, oduzevši 8,5 kilograma biljne materije za koju se sumnja da je marihuana, juče oko 17 časova.
Policijski službenici su drogu pronašli na Zajedničkoj tački prelaza „Rudnica – Jarinje“ u mestu Mure kod Raške, prilikom kontrole autobusa novopazarske registracije, u prtljažnom delu, u putnoj torbi u vlasništvu putnika S. V. (1967) iz Kosovske Mitrovice.
drog21112U ISTO vreme na državnom putu Raška – Novi Pazar, policijski službenici su zaustavili putničko motorno vozilo marke „golf“, užičke registracije, kojim je upravljao V .M. (1988) iz Užica, za koga se sumnja da je kupio marihuanu od osumnjičenog S. V.
Osumnjičeni S. V. i V. M. su uhapšeni i uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužilaštvu, zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Kraljevu odredio im je pritvor u trajanju do 30 dana.
Za isto krivično delo sumnjiči se i G.J., kome je policija, po odobrenju višeg javnog tužioca, odredila zadržavanje do 48 sati, po čijem isteku će biti priveden tužilaštvu.<


KRIMI

KRALI PŠENICU IZ ROBNIH REZERVImlin

KRIMI ⇒Uhapšeni su J. F. (1967) iz Velikog Gradišta, odgovorno lice privrednog društva ”Mili mlin” DOO Veliko Gradište,

 

индекс1012ZAJEČAR: UHAPŠENI KRIJUMČARI LJUDI

KRIMI ⇒Zaječarska policija je pokušala da na putu Kalne – Knjaževac zaustavi dva kombija sa inostranim registarskim oznakama.

cigareteNA PUTU RAŠKA – KRALJEVO ZAPENJENE CIGARETE

KRIMI ⇒Prilikom kontrole teretnog motornog vozila marke „mercedes“, kojim je iz pravca Raške upravljao tridesetčetvorogodišnji vozač iz Novog

banjaVRNJAČKA BANJA: DOLIJALA PREVARANTKINJA

KRIMI ⇒Lažnim prikazivanjem činjenica, osumnjičena je navodila oštećene da joj isplaćuju domaći i strani novac, potreban za vođenje