SEDNICA VLADE: PRIPADNICI VS ZABRANJENO PARTIJSKO DELOVANJE

11/12/2014 Off By

VLADA⇒Predloženo je da se naziv vida Vazduhoplovstvo i protivvazduhoplovna odbrana izmeni u Ratno vazduhoplovstvo i protivvazduhoplovnu odbranu, kako bi se nastavila tradicija i kontinuitet ovog vida Vojske Srbije


dru-migovi
Press služba Vlade

 

VLADA Republike Srbije usvojila je na današnjoj sednici Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o odbrani, kojima se regulišu i preciziraju nadležnosti u cilju boljeg funkcionisanja sistema odbrane zemlje.
Vlada je usvojila i Predlog zakona o izmenama i dopunama Zakona o vojsci, s ciljem da se obezbedi efikasniji sistem komandovanja i funkcionisanja Vojske Srbije. Predloženo je da se naziv vida Vazduhoplovstvo i protivvazduhoplovna odbrana izmeni u Ratno vazduhoplovstvo i protivvazduhoplovnu odbranu, kako bi se nastavila tradicija i kontinuitet ovog vida Vojske Srbije.
Izmenama zakona je predloženo da se zabrana članstva u političkim strankama odnosi na sve profesionalne pripadnike Vojske Srbije, kako na profesionalna vojna lica, tako i na civilna lica na službi u Vojsci Srbije.<


POLITIKA

vučićALEKSANDAR VUČIĆ:UNIŠTILA NAS KORUPCIJA

KORUPCIJA ⇒Premijer je ocenio da suština borbe protiv korucije treba da bude nulta tolerancija, kako bi se kod

 

 

SRBIJA DACIC KONFERENCIJA KOSOVOKONFERENCIJA ZA MEDIJE MINISTRA DAČIĆA: NIGDE NIJE ZAPISANO PRIZNANJE KOSOVA

POLITIKA ⇒ Govoreći o predstojećem samitu Kine i 16 premijera Centralne i Istočne Evrope, rekao da je to

 

 

apotekaSEDNICA VLADE: CENA LEKOVA NIŽA ZA 15 ODSTO

POLITIKA ⇒Pravna lica koja se bave prometom lekova i apoteke, kao i zdravstvene ustanove, dužne su da usklade

 

 

vucic2711VANREDNA KONFERENCIJA ZA MEDIJE PREMIJERA ALEKSANDRA VUČIĆA

Licemerje neslućenih razmena POLITIKA⇒ Tekst Rezolucije Evropskog parlamenta je uvredljiv za Srbiju, uznemirujući za njene građane i razočaravajući.