Verbalno “čaščavanje” Dodika i Čavića

Verbalno “čaščavanje” Dodika i Čavića

16/05/2017 Off By
⇒Milorad Dodik, predsednik RS optužio je Dragana Čavića, bivšeg predsednika RS, da je patološki lažov koji je lično dogovarao privatizaciju oko 750 preduzeća u RS za vreme dok je on bio predsednik.

Istovremeno, Čavić je Dodika prozvao kukavicom i najvećom štetom po RS, i pozvao ga na javni duel na kojem bi suočili međusobne argumente.

Sve je počelo Dodikovim obraćanjem na press konferenciji u Narodnoj skupštini RS na kojoj je demantovao Čavićeve tvrdnje da je dvorana košarkaškog kluba Igokea finansirana od strane Birača.

Dodik je rekao da su to laži isfrustruisanog Čavića koji je izgubio sve izbore, a koji je, kako je rekao, za vreme vlasti SDS-a lično dogovarao privatizacije državnih preduzeća.

Čavić je rekao da je Dodikovo obraćanje, u kada je pomenuo njegovu porodicu, shvatio kao ličnu prijetnju, i istakao da Dodik nema dovoljno muškosti da se licem u lice suoči s njim.

Dodik je optužio Miladina Stanića, poslanika SDS-a, da je tražio novac da napusti SDS, i demantovao njegove tvrdnje da je javni novac umesto izgradnje bolnice u Istočnom Sarajevu otišao u finansiranje Igokee.⇐