Sedamnaestog maja u holu TC Delta city Treći beogradski festival art joge

Sedamnaestog maja u holu TC Delta city Treći beogradski festival art joge

10/05/2017 Off By

Art joga Similiris je stil joge u kome se prepliću joga položaji i elementi savremenog plesa i modernog baleta

U CENTRALNOM holu TC Delta city. u organizaciji Joga saveza Srbije, a pod pokroviteljstvom Evropske joga federacije u sredu 17.maja održaće se 3. beogradski festival art joge Similiris u Srbiji. Program će trajati od 12-21 sati.
Na Festivalu šira javnost imaće priliku bliže da se upozna sa Art jogom “Similiris”- stilom joge koji je sve popularniji u svetu. U programu će učestvovati sportska joga udruženja koji neguju ovaj stil u našoj zemlji. U programu će biti predstavljeni I specijalizovani programi: Joga za zdravo starenje, Korporativna joga, Joga za muškarce i Joga za decu.
Potreba za organizovanjem Festivala art joge je sve veća. Popularnost ovog stila joge leži u činjenici da Art joga Similiris zadovoljava suštinske potrebe savremenog čoveka – mogućnost da se kroz dinamičku fizičku aktivnost postigne oslobađanje od fizičkih tenzija i mentalne napetosti. Ključne dobrobiti Art joge Similiris su zdravlje, lepota I smirenost. Vežbanjem Art joga Similiris telo se regeneriše i oslobađa tenzija. Stvara se nova životna snaga i vitalnost, koja se manifestuje u povećanju kvaliteta intelektualne, emocionalne i kreativne dimenzije života.
Art joga Similiris je stil joge u kome se prepliću joga položaji i elementi savremenog plesa i modernog baleta. Poštujući osnovna načela izvođenja joga položaja, uz sklad pokreta, disanja i pažnje, uvodeći muziku i ritam, u nastupima ART JOGE SIMILIRIS postiže se snažan scenski utisak.
Organizator 3. beogradskog festivala Art joge Similiris je Joga savez Srbije, nadležni nacionalni savez za oblast joga sporta.Ulaz je besplatan.♦