Slavko Vučurević: Dodik gubi kompas!

Slavko Vučurević: Dodik gubi kompas!

19/03/2017 Off By

 

Međutim, i dalje pokušava da spasi svoju političku kožu. Smatram da Dodik ni RS-u, ni BiH, ni užoj ni široj javnosti nema šta da ponudi. On je propala politička priča, koja samo želi da spasi svoju političku kožu - tvrdi je Vučurević

POTPREDSEDNIK Partije demokratkog progresa (PDP) RS, Slavko Vučurević izjavio je da je predsednik RS-a i SNSD-a Milorad Dodik iz političkog straha izgubio kompas i da je svestan da morai da položi račune za svu štetu koji je naneo građanima RS-a.

Dodikova izjava, da RS i on ne razmišljaju o secesiji pokazuje, kako je rekao, njegovu nedoslednost i neozbiljnost.

-Sve ono što je Dodik godinama pričao kako bi  prevario javnosti i  zaštitio svoju zaštitu i ljude koji su ga pratili na pogubnom putu uništavanja, pljačke i korupcije, doveo je do kraja – rekao je Vučurević  medijima u Trebinju.

Dodik, kako je naveo, “ne zna šta da radi sa socijalnim tenzijama i posrnulom privedom u RS-u”.

-Međutim, i dalje pokušava da spasi svoju političku kožu. Smatram da Dodik ni RS-u, ni BiH, ni užoj ni široj javnosti nema šta da ponudi. On je propala politička priča, koja samo želi da spasi svoju političku kožu – tvrdi je Vučurević.

Dodik molbama određenim političarima, da ga prime na razgovor, dokazuje da je svestan “svoje duboke političke propasti”.

-Naravno, svestan je i onoga što će za njega biti najbolnije – da mora da položi račune za sve ono što je uradio na štetu građana RS i uopšte njenog napretka, u smislu standarda građana – potvrdio je potpredsendik PDP-a. (Fena)