Dodik iz Moskve demantuje vesti da hoće da sruši Vučića

Dodik iz Moskve demantuje vesti da hoće da sruši Vučića

02/03/2017 Off By

 

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik javio se iz Moskve kako bi demantovao medije koji pišu da radi protv Aleksandra Vučića. Uplašeni predsednik RS  rekao je da je saradnja njega i njegovog kabineta sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem već dokazana i da dugo vremena rade na zajedničkim projektima:

“Podrška mog kabineta Vučiću je neupitna u bilo kom pogledu i mi želimo da nastavimo dobru saradnju. Želim da Vučić ima izborni uspeh i da u kontinuitetu nastavimo da realizujemo projekte koje smo započeli još dok je na dužnosti predsjednika Vlade”, objavio  je Dodikovu izjavu TV Pink.

Dodik je iz Moskve odbacio tvrdnje ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića da iz njegovog kabineta rade na rušenju Vučića.

Predsednik RS-a je rekao da Mektić već duže vreme, neistinama i podmetanjima, dezinformiše javnost i bezuspešno pokušava da destabilizuje dobre odnose sa Vučićem.

Naglasio je da ova “priča spekulativnog karaktera pripada ljudima i njihovim podlim namjerama da unesu nestabilnost u odnose Srpske i Srbije”.