Šešeljevi Radikali sprečiće da Federika Mogerini govori u Skupštini

Šešeljevi Radikali sprečiće da Federika Mogerini govori u Skupštini

02/03/2017 Off By

 

Ako uspe nešto da kaže, svaka joj čast. Mi ćemo se truditi da ne uspe bilo šta da kaže i to je naš početak predizborne kampanje”, rekao je Šešelj na današnjoj konferenciji za novinare

PREDSEDNIK Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj najavio je da će Radikali sutra započeti predizbornu kampanju za predsedničke izbore, u velikoj sali Narodne skupštine, ometanjem obraćanja visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost Federike Mogerini.

” Za poslanike SRS Federika Mogerini je nepoželjna u Narodnoj skupštini. Mi ćemo naš protest izražavati tokom celog njenog obraćanja. Ako uspe nešto da kaže, svaka joj čast. Mi ćemo se truditi da ne uspe bilo šta da kaže i to je naš početak predizborne kampanje”, rekao je Šešelj na današnjoj konferenciji za novinare.
Za njega Mogerinijeva je “predstavnica EU i zaštitnik šiptarskih separatista, koja od početka vodi antisrpsku politiku”, a SRS je stranka koja je protiv ulaska Srbije u EU, koja će svoje protivljenje i na taj način izraziti. (Agencije).