LSV: Saša Janković da utiče na vraćanje otetog mandata LSV

LSV: Saša Janković da utiče na vraćanje otetog mandata LSV

11/02/2017 Off By
Pozivamo kandidata Sašu Jankovića da utiče na vraćanje otetog mandata LSV i podsećamo javnost da smo i dalje spremni na razgovor sa njim kao opcijom koja bi nam mogla biti bliska na predstojećim izborima, kada bismo nešto određenije znali o politici koju će zastupati

LIGA socijaldemokrata Vojvodine smatra da je Marinika Tepić, potpisavši se kao članica Političkog saveta predsedničkog kandidata Saše Jankovića, priznala da je Saša Janković saučesnik u otimanju mandata LSV.
Pozivamo kandidata za predsednika Srbije Sašu Jankovića da, u skladu sa moralnim principa za koje se zalaže, utiče na vraćanje otetog mandata LSV.
Već smo navikli da se Vojvodini oduzima imovina i da je od 1988. različitim vrstama krađe i pljačke ona dovedena na rub propasti i prosjačkog štapa, ali do sada beogradski političari bar nisu otimali i krali na izborima osvojena vojvođanska poslanička mesta.
Ponavljamo da nije dobro što je kandidat Saša Janković svoju političku karijeru, zasnovanu na priči o poštovanju institucija, rešio da započne učešćem u rušenju najvažnije institucije u državi – Narodne Skupštine. Učešćem u otimanju mandata, trgovanjem i političkim „torbarenjem“ po Skupštini, kandidat Janković je na vrlo neslavan način pogazio svoje retoričke principe.

Pozivamo kandidata Sašu Jankovića da utiče na vraćanje otetog mandata LSV i podsećamo javnost da smo i dalje spremni na razgovor sa njim kao opcijom koja bi nam mogla biti bliska na predstojećim izborima, kada bismo nešto određenije znali o politici koju će zastupati.

Otimanje poslanika i odbijanje dijaloga ne samo da nije dobar početak, već možda i prva ozbiljna naznaka pravog odnosa prema Vojvodini, a on, na našu žalost, nije ohrabrujuć.(Press LSV)