Marko Đurić da odgleda emisiju – pa podnese ostavku!

Marko Đurić da odgleda emisiju – pa podnese ostavku!

24/01/2017 Off By

Saradnik Marka Đurića u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, Miša Vacić je otkrio da je zaposlen direktnim pozivom. Dugo je međutim izbegavao da odgovori ko ga je tačno pozvao da radi u kancelariji, da bi na kraju decidno i rekao da ne želi to da kaže

MARINIKA TEPIĆ, poslanica LSV u Skupštini Srbije poručila je direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marku Đuriću ako mu i dalje nije jasno zbog čega bi morao da podnese ostavku, neka pogleda današnje gostovanje svog saradnika Miše Vacića na televiziji N1.

„Saradnik Marka Đurića u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, Miša Vacić je potvrdio da je posao u toj vladinoj kancelariji dobio uprkos činjenici da mu još nije istekla uslovna kazna za širenje mržnje, a na šta LSV upozorava više od mesec dana.

Vacić smenjen, kada će Đurić?

Kancelarija za Kosovo i Metohiju raskinula je ugovor o delu sa Mišom Vacićem zbog povrede radne discipline i internih pravila službe, navedeno je u saopštenju direktora Kancelarije Marka Đurića. Vacić: Đurić me izdao.
U saopštenju se kaže da je Vacić u periodu od dva meseca, više puta bez Đurićeve saglasnosti, koordinacije i ovlašćenja samovoljno koristio Kancelariju za ličnu promociju, čime je povredio i radnu disciplinu i interna pravila službe

Saradnik Marka Đurića u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, Miša Vacić je otkrio da je zaposlen direktnim pozivom. Dugo je međutim izbegavao da odgovori ko ga je tačno pozvao da radi u kancelariji, da bi na kraju decidno i rekao da ne želi to da kaže.

Ipak, javnost je saznala da su za njega urgirali Srbi sa KiM i da im je država to priuštila. Dodao je i da je on ekspert za Kosovo i Metohiju.

Saradnik Marka Đurića u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, Miša Vacić je rekao i da je pre zaposlenja u toj vladinoj kancelariji bio nezaposlen, a da je od radnog iskustva imao deset godina društvenog aktivizma i humanitarne pomoći Srbima sa KiM.

Saradnik Marka Đurića u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, Miša Vacić je predočio da je revidirao svoje stavove u odnosu na period kada je bio na čelu organizacije 1389 i prilagodio ih stavovima Vlade Srbije, a zatim ocenio da su „Ratko Mladić i Radovan Karadžić Srbi nad kojima je izvršena nepravda“.

Kada se sve to vidi, potpuno je jasno zašto se Marko Đurić trudio da sakrije čoveka koji je delio vizitkarte na kojima piše da je njegov savetnik. Miša Vacić je danas dovoljno rekao.

Još jednom: Marko Đurić treba da podnese ostavku“ zavrava svoju pisanu izjavu medijima Marinika Tepić.(Press LSV)