UEPS nagrada Turističkoj organizaciji Srbije

UEPS nagrada Turističkoj organizaciji Srbije

28/12/2016 Off By

 

Turistička organizacija Srbije je drugu godinu za redom prepoznata kao jedna od najuspešnijih na polju marketinga i promocije, među veoma jakom konkurencijom


 

NA jučerašnjoj svečanosti u Mixer house-u povodom 56. rođendana UEPS-a, Turističkoj organizaciji Srbije (TOS) uručeno je priznanje Udruženja za tržišne komunikacije (UEPS). U prisustvu nagrađenih, agencija, klijenata, predstavnika komora, članica i prijatelja Udruženja, medija i ostalih brojnih zvanica uručena su priznanja najboljim marketinškim stvaraocima u 2016. Godini, među kojima je Turistička organizacija Srbije nagrađena srebrnim priznanjem u kategoriji „outdoor/out of home“ za kampanju „#MojaSrbija 2016“.

Turistička organizacija Srbije je drugu godinu za redom prepoznata kao jedna od najuspešnijih na polju marketinga i promocije, među veoma jakom konkurencijom. Srebrno priznanje UEPS-a još jedan je indikator uspešnosti kampanje „Moja Srbija“ i istoimenog Karavana, kojim je TOS promovisao turističke atrakcije i ponudu naše zemlje u letnjim mesecima, prevashodno domaćim gostima.

Za potrebe sumiranja svih sadržaja i rezultata iz kampanje #MojaSrbija, kreiran je video spot koji možete pogledati na ovom linku Integrisana kampanja #MojaSrbija 2016. Kampanja je sprovedena u saradnji sa agencijom Homepage. (Press TOS)