Expo-zim – Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije od 1. do 4. decembra

Expo-zim – Međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije od 1. do 4. decembra

29/11/2016 Off By

 

Expo-zim, sajamska manifestacija izuzetne tradicije, namenjen je pre svega onima koji uživaju u zimskom ugođaju i bezbrojnim blagodetima koje ovo godišnje doba nudi, ali i svima onima koji preferiraju rekreaciju i zdrav život bez obzira na spoljnu temperaturu i druge meteorološke okolnosti


MEĐUNARODNI sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije EXPO-ZIM otvara kapije za posetioce u četvrtak, 1. decembra, a trajaće do nedelje, 4. decembra 2016. godine. Sajam se održava u halama 3 i 3A Beogradskog sajma, a radno vreme mu je svakog dana od 10 do 20 h.

I ovogodišnji, 31. Expo-zim, sajamska manifestacija izuzetne tradicije, namenjen je pre svega onima koji uživaju u zimskom ugođaju i bezbrojnim blagodetima koje ovo godišnje doba nudi, ali i svima onima koji preferiraju rekreaciju i zdrav život bez obzira na spoljnu temperaturu i druge meteorološke okolnosti. Expo-zim i postoji da bi i oni koji od zime žive i oni koji u zimi samo uživaju uštedeli vreme i novac, ali i poštedeli sebe od dodatnog nerviranja u potragama za pogodnostima koje će im i ovu zimu učiniti zabavnijom i ugodnijom.

A da ugodi zaljubljenicima u zimski ambijent okuplja se i ove godine više od 40 izlagača, uvoznika, proizvođača, distributera i servisera zimske sportske i rekreativne opreme (skijaške, planinarske, fitnes i kamp opreme – najnovijih modela skija, sanki, snow-bordova, cipela, vezova, ski-odela, rukavica, kapa, naočara i drugih elemenata zimske sportske odeće i obuće, pa čak i ATV vozila i motornih sanki…), zastupnika vrhunskih svetskih brendova, zimskih turističkih centara i skijališta, vodećih turističkih agencija, hotela, odmarališta i promotera poznatih i popularnih turističkih destinacija i sadržaja.

Expo-zim je već odavno regionalni orijentir za one koji su procenili da je upravo tada i upravo ova manifestacija jedinstvena prilika da prodaju, razmene, repariraju ili servisiraju polovnu zimsku sportsku opremu. Oni koji s pravom očekuju da na ovom sajmu pronađu najpovoljnije moguće turističke aranžmane za zimu, novogodišnje i božićne praznike ili za rajski provod na brojnim domaćim i stranim skijalištima, a sve po nižim, sajamskim cenama, biće na pravom mestu. A vrhunske sportiste i obične rekreativce očekuju proizvođači i distributeri medicinskih preparata najrazličitijih namena…

U svim sajamskim segmentima, učesnici Expo-zima najavljuju ekskluzivne sajamske popuste od 10 pa do više od 50 odsto. To se pre svega odnosi na proizvođače odeće i sportske opreme, ali i na sve druge, poput turističkih poslenika, među kojima mnogi, posebno oni u vezi sa cenama ski-pasova i drugih skijališnih usluga, svoja iznenađenja za posetioce odlažu za početak sajma, kako bi zadovoljstvo posetilaca bilo još punije. Tako je, samo primera radi, najjači domaći “skijališni igrač”, JP Skijališta Srbije, i znatno pre Expo-zima najavio popust za posetioce sajma od 10 odsto na ski-karte za Kopaonik, Tornik i Staru planinu.

Asocijacija “Sport za sve” Beograd, suorganizator Expo-zima, takođe će se, svojim brojnim programima i akcijama, pobrinuti da ova manifestacija bude praznik za prijatelje sporta, skijanja i zimske rekreacije, ali i za članove velikog broja klubova, saveza i udruženja iz svih zemalja regiona.

Pomenimo da  pojedinačne ulaznice za posetioce koštaju 300 dinara, a parking se plaća 100 dinara po satu.(Press Sajma)