Tramp nije Donald već –  Ibrahim?!

Tramp nije Donald već – Ibrahim?!

14/11/2016 Off By

 

Tramp je, prema navodima Neo Newsa rođen kao Dawood Ibrahim Khan 1954. u regiji Vaziristan koja je sada pod kontrolom talibana. Naime, pakistanska televizija tvrdi da su njegovi roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći, a jedan britanski kapetan je nakon toga malog Dawooda odveo u London, gde je Trampa kasnije navodno usvojila jedna porodica i odvela ga u SAD


 

MNOGI su tvrdili (među njima i Doanald Tramp)  da Barak Obama nije Amerikanac, a sada se i Donald Tramp suočava sa istim optužbama. Jedna pakistanska televizija tvrdi da je Tramp rođen u Pakistanu.

To je otkrila televizijska mreža Neo News još prošlog meseca, ali video je emitovan  posle  Trampove pobede na predsedničkim izborima 8. Novembra. Tramp je, prema navodima Neo Newsa rođen kao Dawood Ibrahim Khan 1954. u regiji Vaziristan koja je sada pod kontrolom talibana. Naime, pakistanska televizija tvrdi da su njegovi roditelji poginuli u saobraćajnoj nesreći, a jedan britanski kapetan je nakon toga malog Dawooda odveo u London, gde je Trampa kasnije navodno usvojila jedna porodica i odvela ga u SAD.

Pakistanska mreža je otišla toliko daleko pa je čak objavila i fotografiju navodnog mladog Trumpa u tradicionalnoj pakistanskoj odeći za dečake. Naravno, ukoliko bi to bilo istina, Tramp ne bi mogao da bude na čelu države, jer predsednik SAD-a prema Ustavu mora da bude rođeni Amerikanac.

Ranije je Trump govorio kako je Obama rođen van SAD-a i da zbog toga nema pravo da bude predsednik, uprkos činjenici da je još uvek aktuelni predsednik SAD-a rođen na Havajima. Ipak, Tramp je u septembru ove godine konačno priznao da je Obama rođen u SAD-u. (Agencije)