Ako koza  laže – rog ne laže!

Ako koza laže – rog ne laže!

14/11/2016 Off By

Najglasniji primitivni bukač koji se pojavio tokom akcije prikupljanja potpisa za vanredne izbore na Vračaru i verbalno napao Sašu Radulovića bio je Branko Klanšček, bivši član DJB koji je iz Pokreta isključen pre izbora jer je falsifikovao izbornu listu na Vračaru da bi postao odbornik


 

VERBALNO nasilje i primitivno ponašanje aktivista SNS, koje je na momente bilo na ivici da preraste u fizičke napade, tokom nedeljne akcije DJB na Kalenićevoj pijaci, gradski menadžer Goran Vesić pokušao je da pripiše navodnim nezadovoljnim članovima DJB. Spletka bi možda bila delotvorna da nije fotografija i snimak na kojima se vidi da “nezadovoljni članovi DJB” stoje u grupi sa Uglješom Mrdićem, šefom odborničke grupe SNS na Vračaru, bivšim savetnikom ministra pravde Nikole Selakovića i voditeljem naprednjačkog radija Fokus.

Najglasniji primitivni bukač koji se pojavio tokom akcije prikupljanja potpisa za vanredne izbore na Vračaru i verbalno napao Sašu Radulovića bio je Branko Klanšček, bivši član DJB koji je iz Pokreta isključen pre izbora jer je falsifikovao izbornu listu na Vračaru da bi postao odbornik, iako ni izbliza nije zadovoljavao kriterijume Pokreta za odbornika. Tokom jučerašnjih incidenata na Kalenićevoj pijaci bilo je veoma jasno da je Klanšček aktivista SNS i da pripada istoj grupi kojom je komandovao Mrdić. Na slici se vidi da zajedno u grupi stoje Mrdić, Klanšček i aktivista SNS koji je Sašu Radulovića, sa još petoricom SNS aktivista pratio u stopu i vikao isto što je kasnije Goran Vesić izjavio Tanjugu.

Član GO SNS Goran Vesić juče je posredstvom premijerovih dežurnih medija spinovao tvrdnje da “Radulović nije imao raspravu sa SNS aktivistima, već sa svojom članovima sa Vračara, koji su nezadovoljni njegovim radom i ponašanjem i traže njegovu ostavku. Prema tome, pre nego što pomene SNS neka se prvo razjasni sa članovima svoje stranke sa Vračara, koji tvrde da im je oteo mandate, da je falsifikovao izbornu listu, da je odborničke klupe napunio rođacima, odnosno kumovima, šurnjajama i snajama i da duguje za neplaćeni porez u SAD oko milion dolara” rekao je Vesić.

Neistine, spletke, verbalno i fizičko nasilje, kojima se SNS služi, odlike su stranaka koje nemaju politiku i koje se plaše suočavanja argumenata. SNS je stranaka koja plaća nečasne i primitivne ljude da šire strah i konfuziju da bi se održala na vlasti. SNS je kupovinom odbornika sa liste “Vračar slobodno” prekrojio izbornu volju građana Vračara i na silu preuzeo vladavinu opštinom da bi zapošljavao nestručan, poslušni partijski kadar po opštinskim javnim preduzećima.

Ukoliko je SNS i Goran Vesić toliko uveren u svoju nadmoć, pa i nezadovoljstvo članova i simpatizera Dosta je bilo, zašto se plaši da organizuje izbore na Vračaru? Nek prestanu da se kriju iza spletki, laži i otetih mandata i nek na fer izborima pokažu tu svoju snagu i podršku. SNS se plaši ne samo Saše Radulovića i DJB, plaši se i građana Vračara i zato se pojavljuju samo u batinaškim grupama kao i nedelju na Kalenićevoj pijaci.

U prilogu fotografije na kojima se vide Mrdić, Klanšček i aktivisti SNS u raspravi sa Sašom Radulovićem(Press DJB)