Dileri droge napali policajce

Dileri droge napali policajce

20/10/2016 Off By
Pretresom iznajmljenih stanova na Novom Beogradu i Zvezdari u kojima su živeli, pronađeno je 37 grama kokaina, vaga za precizno merenje sa tragovima kokaina, heroina i marihuane, pištolj sa 13 komada municije, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje opojnih droga

droga209


BEOGRAD – VALJEVO.- U zajedničkoj akciji pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu i Valjevu zaplenjeno je devet kilograma marihuane, izvesna količina kokaina, oružje i municija. Tom prilikom, uhapšene su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, falsifikovanje isprave i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičeni M.N (1991) i M.S. (1984) uhapšeni su u blizini Barajeva, u automobilu “fijat bravo”, beogradskih registarskih oznaka. Policija je u prtljažniku vozila otkrila pakete sa dva kilograma marihuane, a pronašla je i falsifikovana dokumenta sa podacima jedne osobe iz Bosne i Hercegovine, a fotografijom osumnjičenog M.S. Prilikom hapšenja, M.N. je odgurnuo jednog policajca, udario ga laktom u grudi, pocepao mu košulju i pritom vređao ne samo njega nego i druge policijske službenike.

Pretresom iznajmljenih stanova na Novom Beogradu i Zvezdari u kojima su živeli, pronađeno je 37 grama kokaina, vaga za precizno merenje sa tragovima kokaina, heroina i marihuane, pištolj sa 13 komada municije, kao i novac za koji se sumnja da potiče od prodaje opojnih droga.

Policija je u Valjevu, kod trećeg osumnjičenog I. M. (1982), od koga su M.N. i M.S. prethodno kupili marihuanu, pronašla još sedam kilograma ove opojne droge, mobilne telefone i izvesnu količinu dinara i deviznog novca. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu (Press MUPA)