Nemačka: zabarikadirao se Makedonac u restoranu “Dubrovnik”

Nemačka: zabarikadirao se Makedonac u restoranu “Dubrovnik”

07/08/2016 Off By

 

Nezvanično se navodi da je on poreklom iz Makedonije, ali već duži niz godina živi u Nemačkoj


NAORUŽANI muškarac zabarikadirao se u restoranu “Dubrovnik” u nemačkom gradu Zarbriken na zapadu zemlje, a na lice mesta su stigli pripadnici antiterorističke jedinice koji će izvršiti upad u lokal, javio je danas nemački list Bild.

Muškarac je navodno naložio osoblju restorana da napusti lokal i nije uzeo nikoga za taoca.

Oko restorana su raspoređeni pripadnici antiterorističke jedinice, dok policijski pregovarači i psiholoži pokušavaju da uspostave komunikaciju sa muškarcem.

Zvaničnik je rekao da se pretpostavlja da je naoružani čovek – zet vlasnika restorana, prenose agemcije.

Nezvanično se navodi da je on poreklom iz Makedonije, ali već duži niz godina živi u Nemačkoj.

Policijski zvaničnik je rekao da se pretpostavlja da čovjek nije uzeo taoce.

Bild na svom sajtu uživo prenosi dešavanja sa lica mesta, pa se između ostalog može videti da je ulica u kojoj se nalazi restoran “Dubrovnik” blokirana.


 Poslednja vest:

NJEMAČKI mediji su objavli da je policija je ušla u restoran "Dubrovnik" u gradu Saarbrueckenu i u podrumu pronašla Makedonca koji se bio zabarikadirao. Muškarac je ležao u podrumu, a prema policijskom izvještaju gotovo da je spavao. Kada je pronađen govorio je nepovezano i nije bio naoružan. Saopćeno je da nije povrijeđen te da ima samo ogrebotine. Nakon intervencije policije prebačen je u bolnicu.

NJEMAČKI mediji su objavli da je policija je ušla u restoran “Dubrovnik” u gradu Saarbrueckenu i u podrumu pronašla Makedonca koji se bio zabarikadirao.
Muškarac je ležao u podrumu, a prema policijskom izvještaju gotovo da je spavao. Kada je pronađen govorio je nepovezano i nije bio naoružan.
Saopćeno je da nije povrijeđen te da ima samo ogrebotine.
Nakon intervencije policije prebačen je u bolnicu.