Vežba žandarmerije u Nastavnom centru Kula

Vežba žandarmerije u Nastavnom centru Kula

30/07/2016 Off By

Suočeni sa izazovima terorizma u čitavom svetu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova svakodnevno uvežbavaju taktike odvraćanja i sprečavanja bilo kakvog ugrožavanja naše teritorije“, rekao je ministar Nebojša Stefanović nakon taktičko pokazne vežbe pripadnika Žandarmerije


MINISTAR unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović obišao je danas pripadnike Žandarmerije koji vežbaju u Nastavnom centru Kula i tom prilikom poručio je da policija svakodnevno radi kako bi građani Srbije bili bezbedni.

Suočeni sa izazovima terorizma u čitavom svetu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova svakodnevno uvežbavaju taktike odvraćanja i sprečavanja bilo kakvog ugrožavanja naše teritorije“, rekao je ministar nakon taktičko pokazne vežbe pripadnika Žandarmerije.

Stefanović je ukazao da ova vežba predstavlja unapređenje rada pripadnika Žandarmerije prilikom korišćenja oklopnih vozila.

Danas smo mogli da vidimo pripadnike niškog odreda Žandarmerije koji su spremni da adekvatno odgovore na bilo kakvo ugrožavanje bezbednosti naše zemlje. Imali smo priliku da vidimo najnoviju opremu i tehniku koje su veoma važne za policiju kako bi mogla što bolje da odgovori na sve izazove. Očekujem da se ove obuke nastave i želim da poručim građanima Srbije da mogu mirno da spavaju, da ne moraju da se plaše bilo kakvih terorističkih pretnji, jer policija svakodnevno brine o bezbednosti Srbije“, poručio je Stefanović.(Press MUPA)♦