Skopje: pokušao silom da uđe u avion

Skopje: pokušao silom da uđe u avion

13/07/2016 Off By

 

Kada se probudio i “vidio da je propusti let u panici je počeo da viče i u jednom trenutku je počeo da trči i da udara u izlazna vrata, koja je nasilno otvorio, pa se uputio mostom želeći da se ukrca u avion”


NA aerodromu u Skoplju je priveden Francuz koji je pokušao da trčeći po pisti stigne avion jer je prespavao ukrcavanje, objavilo je Ministarstvo unitrašnjih poslova Makedonije.

Kako se navodi, radi se o francuskom državljaninu, rođenom 1984. godine, koji je zaspao u stolici čekajući ukrcavanje u avion na liniji Skoplje – Beč, juče ujutro u 4.30. Kada se probudio i “vidio da je propusti let u panici je počeo da viče i u jednom trenutku je počeo da trči i da udara u izlazna vrata, koja je nasilno otvorio, pa se uputio mostom želeći da se ukrca u avion”.

Nakon što je video da je avion priključen na “puš-bek” vozilo provalio je vrata na avio-mostu i strčao stepenicama na platformu i počeo da trči prema avionu kojem su bili uključeni motori, naveo je MUP. Franuza, koji je vikao nerazumljivo visokim tonom i trčao prema avionu koji se spremao za polijetanje, zaustavio je vozač “puš-bek” vozila i sprečio ga da stigne do vazduhoplova.(Agencije)♦