Dan MUP-a i policije: nagrade za najbolje

Dan MUP-a i policije: nagrade za najbolje

20/06/2016 Off By

 

Po uručenju nagrada, Rebić je istakao da je policija u prethodnom periodu ostvarila dobre rezultate u borbi protiv kriminala, očuvanju javnog reda i mira i odgovorila na sve pretnje i izazove


VRŠILAC dužnosti direktora policije Vladimir Rebić, u sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, uručio je danas nagrade pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, koji su svojim radom i zalaganjima postigli najbolje rezultate.


policija defileViše od 40 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, iz različitih organizacionih jedinica i više policijskih uprava, nagrađeni su pištoljima.

Po uručenju nagrada, Rebić je istakao da je policija u prethodnom periodu ostvarila dobre rezultate u borbi protiv kriminala, očuvanju javnog reda i mira i odgovorila na sve pretnje i izazove.

Srpska policija je pokazala da je spremna da se suoči sa svim izazovima koje na globalanom nivou pogađaju sve države sveta, pre svega sa najvećom opasnošću – opasnošću od terorizma i organizovanog kriminala, koji je sa njim povezan“, naglasio je Rebić.

U sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije, pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, u Knez Mihailovoj ulici, održali su tradicionalni defile.(Press MUPA)♦