Bečej: policija zaplenila 54 kilograma marihuane

Bečej: policija zaplenila 54 kilograma marihuane

27/05/2016 Off By

Efikasnim operativnim radom, policija je u kući otkrila laboratoriju za proizvodnju marihuane sa 2.530 sadnica konoplje i kompletnom opremom, uključujući postrojenja za osvetljenje, grejanje i ventilaciju, kao i preparate za uzgoj biljaka u veštačkim uslovima


POLICIJA je u Bečeju zaplenila oko 54 kilograma marihuane u sirovom i suvom stanju, i uhapsili kriminalnu grupu, osumnjičenu za nelegalnu proizvodnju i prodaje opojne droge.

Efikasnim operativnim radom, policija je u kući otkrila laboratoriju za proizvodnju marihuane sa 2.530 sadnica konoplje i kompletnom opremom, uključujući postrojenja za osvetljenje, grejanje i ventilaciju, kao i preparate za uzgoj biljaka u veštačkim uslovima.

Policija je oduzela i četiri automobila visoke klase i novac, u domaćoj i stranoj valuti, za koje se sumnja da su stečeni krivičnim delom, kao i tri laptopa i sedam mobilnih telefona.

Zbog osnovane sumnje da su učinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policija je, po odobrenju nadležnog tužioca, odredila zadržavanje do 48 sati D. G. (1980), D. G. (1985) i I. R. (1991).

Oni će, u zakonskom roku, biti dovedeni na saslušanje sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu.(Press MUPA)♦