Aleksandra Panudrević poslanica SDS-a: Dodik više nije u poziciji da postavlja uslove

Aleksandra Panudrević poslanica SDS-a: Dodik više nije u poziciji da postavlja uslove

17/05/2016 Off By

 Komentarišući izjavu Dodika da će raspisati opšte izbore kada poslanici SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH podnesu ostavke, Aleksandra Panudrević poslanica SDS-a u PSBIH, naglasila je kako će Dodiku u tome slučaju izaći u susret ako on istovremeno raspusti i Narodnu skupštinu RS-a


PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da će raspisati opšte izbore kada poslanici SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH podnesu ostavke i kada se iz institucija BiH povuku oni koji su tamo imenovani iz Republike Srpske.

Komentarišući ovu izjavu Dodika, Aleksandra Panudrević poslanica SDS-a u PSBIH, naglasila je kako će Dodiku u tome slučaju izaći u susret ako on istovremeno raspusti i Narodnu skupštinu RS-a.

To nije ništa drugo nego bježanje od raspisivanja novih izbora za Narodnu skupštinu i podnošenja njegove ostavke, smatra Pandurević.

Zastupnica SDS-a istakla je da Milorad Dodik više nije u poziciji da bilo kome postavlja bilo kakve uslove. Njemu je narod rekao svoje, naglašava Pandurevićeva.

– Neka raspusti Narodnu skupštinu, podnese ostavku, mi ćemo se povući i neka budu onda novi izbori i za nivo Bosne i Hercegovine“,zaključila je Aleksandra Pandurević.(Agencije) ♦