LSV u Novom Sadu oko osam procenata

LSV u Novom Sadu oko osam procenata

25/04/2016 Off By

Kolar je novinarima u Novom Sadu rekao i da je prerano još govoriti o tome kako je protekao izborni dan, jer je veliki broj primedaba sa samih biračkih mesta što sve treba proveriti i pravni timovi to moraju izanalizirati


 

 ŠEF izbornog štaba Lige socijaldemokrata Vojvodine za Novi Sad i Bačku Robert Kolar izjavio je danas da podaci LSV, nakon obrađenog 181 biračkog mesta u Novom Sadu, pokazuju da je SNS osvojila 40,14 odsto glasova, Liga 7,72, SPS 8,28, SRS 8,45 i Pokret „Dosta je bilo“ 9,78 procenata glasova.

Prema podacima LSV, u novosadski parlament će ući i SVM koja je dobila poverenje 1,52 odsto glasača, Stranka Zelenih sa 1,65.  

Ispod cenzusa su Dveri-DSS sa 3,76%, Pokret „Dinara-Drina-Dunav“ 4,21%, SDS-LDP 2,21 i Levica Srbije koja je dobila 1,56 odsto glasova.

 Kolar je novinarima u Novom Sadu rekao i da je prerano još govoriti o tome kako je protekao izborni dan, jer je veliki broj primedaba sa samih biračkih mesta što sve treba proveriti i pravni timovi to moraju izanalizirati. Dodao je da dileme nema da je bila dinamična izborna noć i da je SNS od svih partija dobila ubedljivo najveći rezultat u Novom Sadu i AP Vojvodini.(Press LSV) ♦