Inđija: uhapšen «vlasnik» arsenala oružja

Inđija: uhapšen «vlasnik» arsenala oružja

23/04/2016 Off By

POLICIJA JE NEDAVNO,NA PLACU NA TERITORIJI OPŠTINE INĐIJA U ZAKOPANOM BURETU PRONAŠLA 17 PIŠTOLJA I REVOLVERA, DEVET PUŠAKA, DVA “ŠKORPIONA”, ČETIRI RUČNE BOMBE, VEĆU KOLIČINU MUNICIJE RAZLIČITOG KALIBRA, ZA KOJE SE SUMNJA DA SU BILI NAoruzjeMENJENI IZVRŠENJU KRIVIČNIH DELA


⇐⇑Foto MUP

PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole su, u nastavku akcije, u kojoj je u Staroj Pazovi pronađena i zaplenjena veća količina oružja, uhapsili A. L. (1979) iz Beograda.

Sumnja se da je počinio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašcena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
Da podsetimo, policija je nedavno,na placu na teritoriji opštine Inđija u zakopanom buretu pronašla 17 pištolja i revolvera, devet pušaka, dva “škorpiona”, četiri ručne bombe, veću količinu municije različitog kalibra, za koje se sumnja da su bili namenjeni izvršenju krivičnih dela. Takođe, pronađene su mešavine paracetamola i kofeina, kao i paracetamola i glukoze, koje služe za uvecanje mase heroina.
A. L. je uhapšen po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Staroj Pazovi, a sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor do 30 dana.(Press MUPA)♦