Uhapšen kurir AKS Ekspres kurir

Uhapšen kurir AKS Ekspres kurir

22/04/2016 Off By

APRILA OVE GODINE N.A JE, KAO KURIR FIRME „AKS EKSPRES KURIR“ PRISVOJIO OKO DVA I PO MILIONA DINARA PA JE LAŽNO PRIJAVIO DA JE NAD NJIM POČINJENO RAZBOJNIŠTVO NA AUTO – PUTU


PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su NA. (1993), zbog postojanja osnova sumnje da je aprila ove godine kao kurir firme „AKS Ekspres kurir“ protivpravno prisvojio oko dva i po miliona dinara, lažno prijavivši da je nad njim počinjeno razbojništvo na auto – putu.

Postoje osnovi sumnje da je N.A. zadužio veći broj vrednosnih pošiljki, namenjenih oštećenima u Zemunu, koje nije isporučio, a potom falisifikovao potpise primaoca da je roba primljena.
Osumnjičeni je novac, kako se sumnja zadržao za sebe, a potom lažno prijavio razbojništvo kako bi prikrio napravljeni manjak.
Policija nastavlja rad na ovom slučaju, jer postoji sumnja da je osumnjičeni u još nekoliko navrta falsifikovao potpise primaoca, a novac zadržao za sebe.
Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo falsikikovanje isprava i pronevera, A.N. je uz krivičnu prijavu, priveden Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. (Press MUPA)♦