Umetničko udruženje ARTYSH:LAB uspešno sprovodi – Projekat Baby Artysh

Umetničko udruženje ARTYSH:LAB uspešno sprovodi – Projekat Baby Artysh

19/04/2016 Off By

PROJEKAT JE JEDINSTVEN KOD NAS I IZAZIVA VELIKO INTERESOVANJE JAVNOSTI I MEDIJA. KONCERTI SE ODRŽAVAJU U SARADANJI SA KULTURNIM CENTROM BEOGRADA, U GALERIJI ARTGET NA TRGU REPUBLIKE 5 I U MUZIČKOJ GALERIJI KOLARČEVE ZADUŽBINE


Zorica Aleksandrić

ČLANICA Udruženja Čačana u Beogradu, gospođa , pijanistkinja i muzički pedagog, sa grupom svojih kolega, okupljenih oko umetničkog udruženja ARTYSH:LAB osmišljava i organizuje više zanimljivih umetničkih projekata.

Jedan od najuspešnijih projekata koji sprovode je Baby Artush. To su koncerti za bebe i decu do tri godine starosti, događaji kojima deca prisustvuju zajedno sa roditeljima. Projekat je jedinstven kod nas i izaziva veliko interesovanje javnosti i medija. Koncerti se održavaju u saradanji sa Kulturnim centrom Beograda, u galeriji Artget na Trgu Republike 5 i u Muzičkoj galeriji Kolarčeve zadužbine. Do sada su uspešno održali 54 koncerta, a do polovine juna imaće svake nedelje po dva koncerta. Raspored njihovih koncerata nalazi se na Fejsbuk stranica Baby Artush projekta.

Udruženje ima i svoj Jutjub kanal na kome se je predstavljen njihov rad.

Pored navedenih aktivnosti, Udruženje ARTYSH:LAB nastavlja sa dobrotvornim radom za decu sa posebnim potrebama u vrtiću Venčić i nezbrinutu decu u Zvečanskoj. Protekle nedelje su im osposobili instrumente, a uskoro će održati i koncerte kod njih.

Udruženje ARTYSH:LAB održava i večernje koncerte sa ozbiljnim programom klasične muzike. Nedavno su imali seriju vrlo uspešnih koncerata u Subotici, Čačku i Beogradu.

Za one koji ne znaju recimo da je sediđte Udruženja Čačanau Beogradu u Bulevaru Milutina Milankovića 9b u na Novom Beogradu u Poslovnom centru “Auto Čačak”.♦