Turizam Srbije na sajmu u Azerbejdžanu

Turizam Srbije na sajmu u Azerbejdžanu

06/04/2016 Off By


Na zajedničkom štandu Srbija će predstaviti celinu turističke ponude zemlje, sa naglaskom na bogatu ponudu u okviru banjskog turizma, kao i ture vezane za kratke odmore u gradovima, uključujući i kulturno-istorijske znamenitosti svih destinacija


Sandra Vlatković


 

TURISTIČKA organizacija Srbije (TOS) će po drugi put predstaviti turističku ponudu naše zemlje u Bakuu, Azerbejdžan, na sajmu turizma AITF 2016”, koji se održava od 7. do 9. aprila 2016.


 Imajući u vidu dugogodišnju saradnju i prethodne zajedničke nastupe na međunarodnim sajmovima, TOS će se drugu godinu za redom predstaviti na štandu Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore. Ovakav vid sajamskog predstavljanja rezultat je popisanog sporazuma o zajedničkim nastupima na dalekim tržištima koje su potpisale nacionalne turističke organizacije Srbije i Crne Gore.

Na zajedničkom štandu Srbija će predstaviti celinu turističke ponude zemlje, sa naglaskom na bogatu ponudu u okviru banjskog turizma, kao i ture vezane za kratke odmore u gradovima, uključujući i kulturno-istorijske znamenitosti svih destinacija. 

Međunarodni sajam AITF 2016 ove godine obeležava 15 god uspešnog poslovanja. Tokom ovog perioda sajam je postao ključno mesto i događaj od velikog značaja za turističku industriju kaspijskog regiona.

 Ovogodišnji sajam okupiće veliki broj izlagača, a očekuje se značajan broj posetilaca, kako profesionalaca iz oblasti turizma, tako i individualnih turista koji traže destinaciju za odmor.

AITF je vodeća turistička berza u kaspijskoj regiji koja omogućava izlagačima da dobiju pravu sliku regionalnog turističkog tržišta i njegovog potencijala. Berza predstavlja jaku platformu za profesionalce iz oblasti turizma, MICE segmenta, ali isto tako i iz oblasti selektivnog oblika turizma, zdravstvenog i turizma orjentisanog na visokoplatežne turiste. Održava se pred početak turističke sezone i omogućava pristup informacijama o trenutnim ponudama i posljednjim trendovima iz turizma.♦