Nestala pevačica Jelena Marjanović

Nestala pevačica Jelena Marjanović

03/04/2016 Off By

JELENA JE VISOKA OKO 170 CENTIMETARA, SREDNJE TELESNE KONSTITUCIJE, CRNE DUGE KOSE I TAMNIJIH OČIJU. U TRENUTKU NESTANKA NA SEBI JE IMALA DONJI DEO TRENERKE CRNE BOJE, GORNJI DEO PLAVO-BELE BOJE I LJUBIČASTE PATIKE


 

POLICIJI je sinoć, nešto pre 20 časova prijavljen nestanak pevačice Jelene Marjanović (1983), pošto se juče, oko 15 časova, nije vratila sa trčanja na nasipu u Borči.


 

Nestanak je prijavio njen suprug, koji je sa njom i ćerkom bio na nasipu, pre nego što je Jelena otišla na trčanje, kada joj se gubi svaki trag.

Više desetina policijskih službenika iz Uprave kriminalističke policije Policijske uprave za Grad Beograd i Uprave kriminalističke policije u sedištu MUP-a intenzivno pretražuje teren u Borči, gde je poslednji put viđena Jelena Marjanović.

Jelena je visoka oko 170 centimetara, srednje telesne konstitucije, crne duge kose i tamnijih očiju. U trenutku nestanka na sebi je imala donji deo trenerke crne boje, gornji deo plavo-bele boje i ljubičaste patike.

Ministarstvo unutrašnjih poslova poziva sve građane koji imaju neku informaciju ili vide devojku sa slike da se jave najbližoj policijskoj stanici ili neka pozovu broj 192.(Press Biro MUPA)♦