Izbori 2016: Da odgovaraju i batinaši i nalogavc

Izbori 2016: Da odgovaraju i batinaši i nalogavc

24/03/2016 Off By
 Reagovanje: Lider LSV govori na Konferenciji za medije o incidentu

 

DA SAM LIČNO FIZIČKI NAPADNUTA PRILIKOM POKUŠAJA ULASKA U ZGRADU SKUPŠTINE APV, ZA ŠTA TAKOĐE POSTOJE SNIMCI I FOTOGRAFIJE


Info: mr Maja Sedlarević, članica Predsedništva LSV

 

 

POVODOM izjave funkcionera Socijalističke partije Srbije, Radoslava Strikovića da je „LSV oduvek  svoju politiku gradio na provokacijama“ i negiranja da je SPS imao privatno obezbeđenje, želim da ga obavestim:da su nas batinaši sprečili da uđemo u Skupštinu AP Vojvodine rečima da ćemo „ući tek kad SPS preda listu“, što je zabeleženo na video snimku i objavljeno u javnosti.


 

Da sam lično fizički napadnuta prilikom pokušaja ulaska u zgradu Skupštine APV, za šta takođe postoje snimci i fotografije.
Da je jedino što on može smatrati provokacijom to što sam ja, posle svega,kada sam ga srela na hodniku Skupštine, pristojno rekla „dobro jutro“, jer to nalaže kućno vaspitanje, a on okrenuo glavu.
Ipak, od njega ne očekujem izvinjenje. Ali bi bilo pristojno da barem ne prekraja istinu.
Guranje i maltretiranje od strane unajmljenih batinaša, nije nikakva politička strast, to je bezobrazluk, krivično delo i nevaspitanje. Iskreno se nadam da će pred licem pravde odgovarati i batinaši i oni koji su ih unajmili.♦